fredag 12 september 2008

Kräftor i Zinkgruvan

Fullpackad Porsche to the max. Påväg mot toppen av vättern och paradiset Zinkgruvan. Vi körde i mörker ( OO och biff i röven) och trotsade djur och natur med slingriga vägar och älgar som lurar i skogskanten, en och annan räv också. Vi anländer a la pitch dark style och crashar i en go säng.



Nästa dag börjar som vi avslutade den förra med pitch dark fast kl 05:00. Nu ska det fiskas! Vi glider ut i morgondimman tysta som dual bävers.






Vi försöker hitta grundet med det går inte som vi tänkt oss men OO lättar upp stämmninger med en fin liten abborrjävel.

Biff i röven är inte helt nöjd så vi byter plats i hopp om dem stora fiskarna....
(För känsliga tittare och läsare så hanteras alla fiskar med största försiktighet och släpptes tillbaks)

Efter några timmars fiske blev det frukost framför brasan vilket innebar A-fil på platt papptallrik med knäckebröd och macka med skinka och KESO. Efter taktikvila och shopping av kyckling så väntar kvällen kräftfiske. Vi agnar burarna och smyger ner till den beryktade bäcken som ska ge oss en oförglömlig upplevelse. Sen är det engångsgrillning vid gäststugan




Efter första vittjningen av burarna konstateras att den bur med strohmarinerad kyckling funkar bäst...vi kammar hem totalt 7 små kräftor som återfår friheten.



OO ( som för övrigt gör sitt första blogginlägg tillsammans med biff i röven) påstår att detta är en GIFTIG KOMBINATION vilket biff i röven kan intyga.

Som en liten preview till kommande event vill vi även ventilera en grym musikvideo med passande titel.

http://www.youtube.com/watch?v=13EsiCjsssY

OO och BIFF I RÖVEN

Inga kommentarer: