tisdag 2 december 2008

8/10 möjliga till Oslo

Oslo är inte att leka med, norskar är att leka med. Med en bandare och en rulle avspärrningstejp gav vi oss av (jag och gunnar) vi tänkte sänka oslo. Vi kom till Oslo för att besöka våra kära vänner som bor där. Det första vi åt på norsk mark va tortellini med pesto och olivolja, det första vi drack va corona, det första vid tittade på va toppgear, det andra vi drack va norsk glögg ( ingen höjdare) smakade som varm coca cola med nejlikor. Vi kom fram till efter diskusion med Mikael Johansson att corona smakar mer glögg än norsk glögg.

Vi tejpade oss sedan från Johanssons kvarter över ån och upp för backen mot damernas häng. Vi laddade bandarn och ringde på med förhoppning om att få spela öppningslåten på bandarn på högsta volym i porttelefonen. Det gjorde vi också med det va ingen som svarade...vi gick en sväng och hängde lite vid en kooslig kiosk. Väl inne i lägenheten bjuds det på té och kära återseenden. Efter en trång natt blir det havregrynsfrukost á la sanna storkok med ungnsrostat bröd och kaviar. Bandarn spelar klassisk musik vilket är ett av många rekord som sattes denna helg....

1. Flest sovandes i lägenheten.
2. Störst Grötkok.
3. Först med klassisk musik på Bandarn.
4. Sov med flest tjejer i samma rum.
5. Flest ätande frukost samtidigt.
6. Störst akoholisering i kylen, kylen är alkoholiserad.
7. En tossa från hemtjänsten på en av två fötter i norsk lägenhet.
8. Klassisk musik på bandarn genom norskt lägenhetsfönster.
9. Två bara manliga överkroppar i hallen
10. Avspärrningstejpat Oslo på goa platser.
11. Runda Bislet olympic stadion med bandarn på klassisk musik.
12. Att en rulle avspärrningstejp tar slut under en kväll i Oslo.

Den vildaste natten i Oslo för bandarn och för andra med...norskar som blir tejpade precis som om det va självklart att man tejpar sig med avspärrningstejp lite här och där samtidigt som man skriker och dansar hela natten till 80 och 90talets största hits på en bandare.

Efter en schiicklig natt biffas bröd i ungnen och jannike fyller år. Ett par goa presenter och "ja må hon leva levereras". Sen dricks det murrigt kaffe på british racinggreenstolar serverat av sanna som jobbar mest hela tiden. Halva gänget missar nästan bussen och vi andra går mot julmarknad och operahuset.

En 8/10 helg kort och gott. Har aldrig saknat Bandarn så mycket, men norskar e ju koosliga så den klarar sig nog....

Lyssnar just nu på

http://listen.grooveshark.com/song/The_Impressions_that_I_Get/8010808

Inga kommentarer: